Handgemaakte en beschilderde sieraden

KAZURI onderscheidt zich van andere merken door de kenmerkende uitstraling, karakteristieke patronen, de kleurige combinaties en de prachtige keramiek. Daarnaast worden de sieraden Fair trade geproduceerd wat nog een extra meerwaarde geeft aan het product.

De collectie bestaat uit halskettingen, armbanden, oorbellen en ringen van keramiek in diverse, prachtige tinten en kleurcombinaties die afgestemd zijn op het huidige modebeeld binnen Europa.
Naast de sieradencollectie hebben wij ook kazuri kralen. Stel u eigen collectie kralen samen in onze showroom (alleen verkrijgbaar op de trademart in Utrecht).

Wilt u Kazuri in uw winkel?

Heeft u als winkelier interesse in de collectie van Kazuri ? Dan kunt u contact opnemen, wij sturen of mailen u een lookbook, order-catalogus met groothandel prijslijst toe.  

Laat ons weten of u interesse heeft in de de nieuwe collectie SS21. We sturen u zsm de nieuwste catalogus toe !

Kom onze collectie bekijken!

U bent iedere maandag van 10.00 tot 17.00 van harte welkom, zonder afspraak,  in onze showroom (cash&carry) op de Trademart in Utrecht, jaarbeursplein standnummer 215 op de 2e etage.
Vooraf registreren voor gratis toegang kan via www.trademart.nl/registratie.

U kunt hier de gehele collectie bekijken en direct inkopen. 
Ook is het mogelijk voor winkeliers  om een deel van onze collectie online  in te kopen via www.orderchamp.com

Webshop

Collectie
U kunt onze collectie komen bekijken in onze showroom in Trademart Utrecht. Particulieren kunnen bestellen via onze webshop uit een geselecteerd assortiment.

 

Collectie 2021

Look Book & catalogus 2020

Look Book & catalogus autumn-winter 2019/2020